logo-juga-transparant-flash

Ma-Ve level systemen en de Viesa Holiday 3 luchtkoeling

Gegarandeerd Comfort: Perfecte Niveauregeling en Koeling voor Jouw Voertuig.

Ma-Ve Level Systemen: Perfecte Niveauregeling voor Je Voertuig

Ma-Ve level systemen zijn geavanceerde niveauregelsystemen die speciaal zijn ontworpen voor voertuigen zoals campers en caravans. Deze systemen maken gebruik van state-of-the-art technologieën om het niveau van het voertuig te regelen wanneer het geparkeerd is, zelfs op oneffen terrein. Met Ma-Ve level systemen kun je genieten van een comfortabele leefomgeving binnen je voertuig, ongeacht de ondergrond.

Het Ma-Ve level systeem maakt gebruik van hoogwaardige elektronische sensoren die strategisch onder het voertuig zijn gemonteerd. Deze sensoren meten nauwkeurig de afstand tussen het voertuig en de grond. Op basis van deze metingen berekent het systeem automatisch de optimale aanpassingen voor elk hydraulisch actuator, waardoor het voertuig perfect waterpas wordt gezet.

Een van de belangrijkste voordelen van het Ma-Ve level systeem is de flexibiliteit. Het kan handmatig of automatisch worden bediend, afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften. Met de handmatige bediening kun je eenvoudig het niveau van je voertuig aanpassen met behulp van gebruiksvriendelijke bedieningselementen. Als je de voorkeur geeft aan automatische niveauregeling, zal het Ma-Ve systeem zichzelf aanpassen en ervoor zorgen dat je voertuig altijd perfect horizontaal staat.

Met Ma-Ve level systemen hoef je je geen zorgen te maken over oneffenheden in het terrein of een scheef voertuig. Het systeem zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving, waarin je optimaal kunt ontspannen en genieten van je reiservaring.

Ik wil dealer worden!

Voel je je enthousiast over onze producten en wil je graag een dealer worden? Klik op de onderstaande knop en we verwelkomen je graag als nieuwe partners en kijken ernaar uit om samen te werken!

Laat van je horen en word vandaag nog dealer!

Video Gallerij Ma-Ve level systemen:

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Viesa Holiday 3: De Ultieme Dakgemonteerde Luchtkoeler voor Campers en Caravans

Als je op zoek bent naar een efficiënte en compacte luchtkoeler voor je camper of caravan, dan is de Viesa Holiday 3 de perfecte keuze. Deze dakgemonteerde airconditioner is speciaal ontworpen om je voertuig te koelen tijdens het reizen en wanneer je het voertuig parkeert.

De Viesa Holiday 3 maakt gebruik van innovatieve verdampingstechnologie om de lucht te koelen, zonder dat er een compressor nodig is. Dit resulteert niet alleen in een lager energieverbruik, maar ook in een stil en werkend op 12 volt zonder gas of chemische additieven in vergelijking met traditionele airconditioners.

Met zijn compacte ontwerp wordt de Viesa Holiday 3 op het dak van je voertuig geïnstalleerd. Het maakt slim gebruik van de rijwind om warme lucht af te voeren en frisse, koele lucht naar binnen te brengen. Je kunt de Viesa Holiday 3 voeden via de accu van je voertuig (12V) of door middel van externe stroombronnen, waardoor je flexibiliteit hebt in het gebruik.

Deze dakgemonteerde luchtkoeler is niet alleen functioneel, maar biedt ook een hoog comfortniveau tijdens je reisavonturen. Dankzij het lage geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving in je voertuig, ongeacht de buitentemperatuur.

Meer Info?

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen bij het verbeteren van je camper- of caravanervaring.

Foto's Viesa Holiday 3:

Bezoek ook onze webshop