logo-juga-transparant-flash
juliaLogo

Julià Camper, is ontstaan uit de passie voor mobiliteit en campers, met een focus op sportieve behoeften en lang verblijf. Julià Camper-producten representeren de mensen achter dit project.

PRIJSLIJST

CITROËN

PRIJSLIJST

FIAT

PRIJSLIJST

ADONIS

PRIJSLIJST

SCHUMACHER

Yellowstone

De Yellowstone is verkrijgbaar in zowel 4×4 als 4×2 modellen, en je hebt altijd de keuze tussen MAN en Volkswagen. Of je nu op zoek bent naar avontuur off-road of een meer stedelijke reis, er lijkt voor elk wat wils te zijn. Welk model en welke aandrijving spreekt jou het meeste aan?

DE SCHOONHEID EN HET BEEST
Met de krachtige Julià Camper YellowStone 4WD kun je met comfort de meest afgelegen bestemmingen bereiken. De talrijke kwaliteitskenmerken doen niets af aan de robuustheid van dit voertuig. Je zult verliefd worden op het uitstekende ontwerp en de uitrusting ervan. Pas het aan aan jouw behoeften en kies uit onze vele optionele accessoires.

GROOT COMFORT
Twee woorden die perfect ons YellowStone illustreren.
Kom en ontspan in onze ruime leefruimte; onze modulaire tafel kan worden uitgebreid of netjes worden opgevouwen voor meer ruimte tijdens het reizen.
Dineer met vrienden op een afgelegen strand, werk weg van de stad om nieuwe inspiratie op te doen, of geniet van een geweldige gezinsvakantie. Onze camper nodigt je uit om elke dag nieuwe avonturen te beleven.
Enkele praktische feiten: ingebouwde led-verlichting, tv-aansluitingen, eenvoudige toegang tot de koelkast, de krachtige Truma-dieselverwarming – dit zijn slechts enkele kenmerken die je verliefd zullen maken op de YellowStone.
Bovendien zorgen onze geïsoleerde aluminium ramen voor veel natuurlijk licht, en de zachte kleuren van ons houten meubilair creëren een warme sfeer.

TIJD OM TE GENIETEN
De ruime keuken in onze YellowStone stelt je in staat om je meest verfijnde recepten overal te bereiden. Het is uitgerust met twee gasbranders, een geïntegreerde gootsteen met een glazen deksel en een elegante 90-liter compressor koelkast die niet wordt beïnvloed door stijgende buitentemperaturen. De praktische locatie maakt het ook mogelijk om het van buitenaf te gebruiken. Voor extra autonomie wordt het standaard ook gevoed door een krachtig zonnepaneel.

Alle laden zijn voorzien van zachte sluitmechanismen en van hoogwaardige ladegeleiders. De veelzijdige uittrekbare tafel stelt je in staat om de keukenruimte te vergroten of kan worden gebruikt als buitentafel om te genieten van je aperitief in de schaduw van onze optionele luifel.

Ervaar maximale autonomie; de YellowStone is uitgerust met een sanitaire watertank van 150 liter. Bijtanken is nooit een probleem, zelfs niet tijdens onmogelijke reizen.

Geniet van maximale autonomie; de Yellowstone heeft 150 liter sanitaire wateropslag. Bijtanken is geen probleem, zelfs niet tijdens onmogelijke reizen.

VOEL JE THUIS
De badkamer heeft alle noodzakelijke ingebouwde functies, zodat jouw camperervaring aan jouw hoge verwachtingen voldoet. De compacte en praktische indeling doet niets af aan de functionaliteit; ons ontwerp zorgt voor maximale efficiëntie van het voertuig.

Dit omvat een bovenkast voor opslag, een wastafel met een uittrekbare douchekop, een hoogwaardig toilet met een verwijderbare lade aan de buitenkant en drukgevoed sanitair water. Onze slimme waterdichte schuifdeur in de badkamer garandeert maximale ruimte-efficiëntie.

Voel het natuurlijke hout onder je voeten, een duurzaam kenmerk dat vele ongelooflijke avonturen zal doorstaan. Onze waterdichte deur is ook voorzien van een klapraam voor perfecte ventilatie.

TIJD OM TE DROMEN.

De YellowStone is slim gebouwd!

Je kunt kiezen tussen twee dubbele binnenbedden achterin – ideaal voor slecht weer, met jonge kinderen, of als je de bedden altijd beschikbaar wilt hebben zonder extra voorbereiding.

Een andere optie is om je voertuig uit te rusten met een pop-up bed op het dak en het onderste binnenbed te verwijderen. Dit vergroot aanzienlijk je opslagcapaciteit door de hoogte van het elektrische binnenbed aan te passen.

De mogelijkheden zijn talrijk. De verschillende configuraties zorgen ervoor dat de Yellowstone over een grote opbergruimte beschikt. De rechterkast heeft een doorgang voor ski’s.

Het elektrische bed biedt maximale modulariteit voor al je hobby’s. We hebben specifieke accessoires, ultrarobuuste opbergboxen uit de offroadwereld, en een verwijderbaar binnenvak om je waardevolle spullen op te bergen.

Je kunt ook de capaciteit vergroten met de vele buitenaccessoires.

Big Sur

De Big Sur is verkrijgbaar in zowel 4×4 als 4×2 modellen, en je hebt altijd de keuze tussen MAN en Volkswagen. Of je nu op zoek bent naar avontuur off-road of een meer stedelijke reis, er lijkt voor elk wat wils te zijn. Welk model en welke aandrijving spreekt jou het meeste aan?

SCHOONHEID EN HET BEEST
De krachtige Big Sur stelt je in staat om zonder problemen de meest afgelegen bestemmingen te bereiken.
De talrijke kwaliteitskenmerken doen niets af aan de robuustheid van dit voertuig. Je zult verliefd worden op het uitstekende ontwerp en de uitrusting.
Pas het aan aan jouw behoeften en kies uit onze vele optionele accessoires.

HIGH CLASS
De opmerkelijke Big Sur biedt een evenwichtige ruimte zonder concessies te doen. Een ruime woonkamer, een modulaire tafel, stijlvolle bekleding; je kunt kiezen tussen eco-leer, sportstof of, indien gewenst, kunnen onze ambachtslieden andere meerdere opties bieden.

De zachte tinten gecombineerd met de elegante verlichting laten je je thuis voelen. Het Truma combi Diesel-verwarmingssysteem garandeert zowel je veiligheid in alle weersomstandigheden als maximale autonomie op elke locatie.

De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en zonnebehandeling, alle details zijn ontworpen om het beste in zijn categorie te bieden.

De ergonomische stoelen bieden talloze posities.
Isofix aan de achterzijde is standaard.
Als optie kun je ook verwarmde stoelen aanvragen.

GENIET!
De ruime keuken in de Big Sur 4×4 stelt je in staat om je meest verfijnde recepten te bereiden, waar je ook bent. Het is uitgerust met twee gasbranders, een geïntegreerde gootsteen met een glazen deksel en een elegante 90-liter compressor koelkast die niet wordt beïnvloed door stijgende buitentemperaturen. De praktische locatie maakt het ook mogelijk om het van buitenaf te gebruiken. Voor extra autonomie wordt het standaard ook gevoed door een krachtig zonnepaneel.

Alle laden zijn voorzien van zachte sluitmechanismen en van hoogwaardige ladegeleiders. De veelzijdige uittrekbare tafel stelt je in staat om de keukenruimte te vergroten of kan worden gebruikt als buitentafel om van je aperitief te genieten in de schaduw van onze optionele buitenluifel.

Ervaar maximale autonomie; de Big Sur 4×4 is uitgerust met een sanitaire watertank van 160 liter. Bijtanken is nooit een probleem, zelfs niet tijdens onmogelijke reizen.

VOEL JE THUIS
De badkamer heeft alle noodzakelijke ingebouwde functies, zodat jouw camperervaring aan jouw hoge verwachtingen voldoet. De compacte en praktische indeling doet niets af aan de functionaliteit; ons ontwerp zorgt voor maximale efficiëntie van het voertuig.

Dit omvat een bovenkast voor opslag, een wastafel met een uittrekbare douchekop, een hoogwaardig toilet met een verwijderbare lade aan de buitenkant en drukgevoed sanitair water. Onze slimme waterdichte schuifdeur in de badkamer garandeert maximale ruimte-efficiëntie.

Voel het natuurlijke hout onder je voeten, een duurzaam kenmerk dat vele ongelooflijke avonturen zal doorstaan.

ONTSPANNEN!
De Big Sur is voorzien van een XXL tweepersoonsbed, 1,60 m x 1,95 m, dat in de lengte van het voertuig is ingebouwd en de meest veeleisende klanten zal bekoren. De opbergruimte wordt aangevuld met een grote kledingkast en bovenkasten in het rustgedeelte. Je vindt ook een tweede elektrisch bed dat plaats biedt aan twee extra gasten. Het intelligente ontwerp maakt dagelijks gebruik of speciale gelegenheden mogelijk.

Als optie kun je ook een tweepersoons dakpop-upbed aanvragen.

In het opberggedeelte vind je praktische stoelen van hoge kwaliteit, evenals ruimte voor je ski’s. Vraag ons naar aanvullende externe opslagopties; we hebben specifieke bagagerekken ontwikkeld voor het dak en voor de achterdeuren die geschikt zijn voor offroad gebruik.

Sport Club

De Sport Club is verkrijgbaar in zowel 4×4 als 4×2 modellen, en je hebt altijd de keuze tussen MAN en Volkswagen. Of je nu op zoek bent naar avontuur off-road of een meer stedelijke reis, er lijkt voor elk wat wils te zijn. Welk model en welke aandrijving spreekt jou het meeste aan?

TOTAAL CONTROLE
Stevigheid is niet onverenigbaar met tevredenheid! Onze technologie stelt je in staat om de meest afgelegen bestemmingen met comfort te bereiken. Je zult verliefd worden op het uitstekende ontwerp en de uitrusting. Pas het aan aan jouw behoeften en kies uit onze vele optionele accessoires.

HIGH CLASS

Deze opmerkelijke camper biedt een evenwichtige ruimte zonder iets op te geven. Een ruime woonkamer, een modulaire tafel, stijlvolle bekleding; je kunt kiezen tussen eco-leer, sportstof, of als je wilt, kunnen onze ambachtslieden andere meerdere opties bieden. De zachte tinten gecombineerd met de elegante verlichting laten je je thuis voelen. Het Truma combi Diesel-verwarmingssysteem garandeert zowel je veiligheid in alle weersomstandigheden als maximale autonomie waar je ook bent. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en zonnebehandeling, alle details zijn ontworpen om het beste in zijn categorie te bieden. We bieden standaard verstelbare externe led-verlichting en pre-installatie voor de elektrisch intrekbare treeplank.

De ergonomische stoelen bieden talloze posities. Isofix aan de achterzijde is standaard. Als optie kun je ook verwarmde stoelen aanvragen.

GOURMET!
De ruime keuken in de Sport Club stelt je in staat om je favoriete recepten te bereiden, waar je ook bent. Het is uitgerust met twee gasbranders, verstelbare druktappen en een elegante 90-liter compressor koelkast die niet wordt beïnvloed door stijgende buitentemperaturen. De praktische locatie maakt het ook mogelijk om het van buitenaf te gebruiken. Voor extra autonomie wordt het standaard ook gevoed door een krachtig zonnepaneel. Kies tussen onze 2 configuraties, keuken en gootsteen als één geheel of als aparte elementen.

Alle laden zijn voorzien van zachte sluitmechanismen en van hoogwaardige ladegeleiders. De veelzijdige uittrekbare tafel stelt je in staat om de keukenruimte te vergroten of kan worden gebruikt als buitentafel om van je aperitief te genieten in de schaduw van onze optionele buitenluifel.

Ervaar maximale autonomie: de Sport Club is uitgerust met een sanitaire watertank van 160 liter. Bijtanken is nooit een probleem, zelfs niet tijdens onmogelijke reizen.

VOEL JE THUIS
De badkamer heeft alle noodzakelijke ingebouwde functies, zodat jouw camperervaring aan jouw hoge verwachtingen voldoet. De compacte en praktische indeling doet niets af aan de functionaliteit; ons ontwerp zorgt voor maximale efficiëntie van het voertuig.

Dit omvat een bovenkast voor opslag, een wastafel met een uittrekbare douchekop, een hoogwaardig toilet met een verwijderbare lade aan de buitenkant en drukgevoed sanitair water. Onze slimme waterdichte schuifdeur in de badkamer garandeert maximale ruimte-efficiëntie.

Voel het natuurlijke hout onder je voeten, een duurzaam kenmerk dat vele ongelooflijke avonturen zal doorstaan.

PROFESSIONEEL!
Een voertuig voor degenen die alles willen! Het Sport Club-concept speelt in op de nieuwe generaties. Het elektrisch verstelbare bed van 1,60 x 1,95 m zal onze meest veeleisende klanten tevreden stellen. Je kunt jouw Julià Camper uitrusten met een pop-up dakbed met een afmeting van 1,20 x 2 m. Er is ook een kit om een tweepersoonsbed te monteren in het opberggebied onder het elektrische bed.

In het ruime onderste opberggebied kun je bijna alles kwijt, bewaar je kostbare fietsen, verlaat het huis niet zonder je surfplanken of neem je motor of scooter mee. Vraag ons naar aanvullende externe opslagopties; we hebben specifieke bagagerekken ontwikkeld voor het dak en voor de achterdeuren die geschikt zijn voor offroad gebruik.

Het wordt standaard geleverd met twee van de hoogste kwaliteit campingstoelen in de achterdeuren en een buitendouche met warm water. Het is voorbedraad voor een omvormer en voor een lithiumbatterij, en er zijn elektrische aansluitingen in het opberggebied geplaatst. Het ideale complement voor de meest veeleisenden.

Yosemite

De Yosemite is verkrijgbaar in zowel het 4×4- als het 4×2-model. Dit model is exclusief verkrijgbaar bij Mercedes.

HET BESTE OF NIETS
Het beste voertuig in zijn klasse op de markt. Het premium voertuig dat aan je hoogste verwachtingen zal voldoen. De op Mercedes gebaseerde Yosemite kent geen grenzen. Standaard rusten we jouw voertuig uit met de hoogste normen op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit: MBUX, klimaatregeling, led-koplampen, verwarmde comfortstoelen en nog veel meer. Als je meer wilt, hebben we het beste; Exclusieve bekleding in de beste natuurlijke leersoorten, elektrisch verstelbare stoelen, 360-camera en een universum aan extra’s om aan jouw behoeften te voldoen.

GRENZELOOS AVONTUUR
Avontuur is niet onverenigbaar met comfort; de Juliàcamper Yo-semite biedt een gebalanceerde ruimte in verschillende gebieden, waaronder de woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamer. We geven prioriteit aan de lounge- en rustzone met maximale modulariteit zonder poespas.

Geniet van de woonkamer en voel je thuis, met exclusieve details zoals de modulaire tafel, verlichting met dimmer, diesel-elektrische Truma-verwarming en configureerbare opties zoals vloerverwarming in het eetgedeelte.

De fantastische stoelen zorgen voor comfort tijdens lange reizen of verblijven, de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en zonnebehandeling, alle details zijn ontworpen om het beste te bieden in zijn categorie. Het biedt standaard ergonomische led-buitenverlichting en pre-installatie voor de elektrisch intrekbare treeplank.

Ergonomische stoelen hebben veel definities. Isofix is standaard voor de achterstoelen. Als optie kun je verwarmde stoelen bestellen.

GOURMET
De ruime keuken van de Yosemite stelt je in staat om elke uitdaging aan te gaan, je kunt je meest verfijnde recepten bereiden, waar je ook bent. Het is uitgerust met twee gasbranders, verstelbare druktappen en een elegante 90-liter compressor koelkast die niet wordt beïnvloed door hoge buitentemperaturen.

De praktische locatie maakt het ook mogelijk om het van buitenaf te gebruiken. De autonomie wordt niet verminderd, aangezien het standaard is uitgerust met een krachtig zonnepaneel. De laden sluiten zacht en hebben ladegeleiders van superieure kwaliteit.

De veelzijdige uittrekbare tafel stelt je in staat om de keukenruimte te vergroten of als buitentafel te gebruiken om van je aperitief te genieten in de schaduw van de optionele buitenluifel.

Geniet van maximale autonomie; de Yosemite heeft een sanitaire watertank van 150 liter. Bijtanken is geen probleem, zelfs niet tijdens onmogelijke reizen.

VOEL JE THUIS
De badkamer heeft alle noodzakelijke elementen geïntegreerd, zodat jouw ervaring ver van huis aan je verwachtingen voldoet.

De praktische afmetingen compromitteren niet het ontwerp van het voertuig en zorgen voor maximale functionaliteit. Het heeft een bovenkast voor opslag, een wasruimte met een uittrekbare douche en een hoogwaardig toilet met een verwijderbare lade aan de buitenkant met drukgevoed sanitair water.

De schuifdeur bij de ingang bevordert de bewoonbaarheid en is tegelijkertijd luchtdicht naar buiten toe. Voel het natuurlijke hout onder je voeten; de solide constructie zorgt voor vele jaren van geweldig reizen.

OM TE DROMEN.
Het voertuig voor degenen die alles aankunnen!
Het Yosemite-concept speelt in op de nieuwe generaties. Het elektrisch verstelbare bed van 140×198 cm zal de meest veeleisende aanspreken. Het voertuig wordt geleverd met een verwijderbaar onderbed van 140×190 cm. Je kunt ook jouw Julià Camper uitrusten met een pop-up bovenbed met een bed van 120×200 cm.

De achterste modulariteit stelt je in staat om je kostbare accessoires op te bergen; er is een specifiek gebied om ski’s op te bergen. Verwijder het bed en je kunt twee fietsen meenemen in de praktische optionele lade. We werken met de beste accessoires om de bruikbaarheid te verbeteren.

Het wordt standaard geleverd met twee praktische stoelen in de achterdeuren van de hoogste kwaliteit. Het heeft een pre-installatie van een omvormer, stopcontacten in het garagedeel, klaar om de nieuwe lithiumbatterijen te installeren; het ideale complement voor de meest veeleisenden.