logo-juga-transparant-flash
womondo logo

Maak kennis met Womondo by Robeta: Een naam synoniem voor innovatie, kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties, nu verkrijgbaar tegen een ongelooflijke prijs. Wij bij Robeta zijn verheugd om een belangrijk hoofdstuk in ons verhaal te onthullen – de geboorte van een nieuw tijdperk, samengevat in ons nieuwste merk, Womondo.

PRIJSLIJST

CITROËN

PRIJSLIJST

FIAT

PRIJSLIJST

ADONIS

PRIJSLIJST

SCHUMACHER

Pegasus Womondo

Het kroonjuweel in de Womondo-lijn. Geïnspireerd door het legendarische gevleugelde paard uit de mythologie, is het Pegasus-model niet zomaar een voertuig; het is een symbool van vrijheid, kracht en de kick van het ontdekken. Gebouwd op de robuuste en betrouwbare basis van de Mercedes Benz Sprinter, belooft de Pegasus niet alleen een reis van kilometers, maar ook van ervaringen en herinneringen.

WAAROM PEGASUS?

EEN EERBETOON AAN MYTHE EN LEGENDE:
Als eerbetoon aan onze wortels hebben de namen van Robeta altijd de grootsheid van Griekse goden weerspiegeld. Womondo gaat verder in deze traditie en vernoemt onze modellen naar mythologische scheppers.

AVONTUURLIJKE GEEST:
De Pegasus is ontworpen voor jong en jong van hart en is het toonbeeld van #Cool, #Gebruikbaar, #Jong en #Avontuurlijk.

MYTHISCHE ESSENTIE:
Elke Pegasus draagt de geest van zijn naamgenoot – een gevoel van fantasie, innovatie en grenzeloze mogelijkheden die gepaard gaan met exploratie.
Womondo – een term die verhalen vertelt over wereldwijde avonturen – is niet zomaar een camper; het is een paradigmaverschuiving in reizen en verkennen. Hij getuigt van Robeta’s engagement om de essentie van avontuur en comfort te herdefiniëren op elke weg, elk pad, elke reis.

WAT MAAKT WOMONDO BY ROBETA UNIEK?

INNOVATIEF ONTWERP:
Elk Womondo-model is een mix van moderne esthetiek, functioneel design en technologische vooruitgang, zodat elke reis comfortabel, veilig en plezierig is.

KWALITEIT EN PRESTATIES:
Voortbouwend op het erfgoed van Robeta introduceert Womondo drie uitzonderlijke instapmodellen, die stuk voor stuk eersteklas kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid uitstralen.
  • Prijs
    101.690,00 EUR

womondo pegasus van 2

Siren Womondo

Het toppunt van compacte luxe en veelzijdigheid. Gebouwd op de betrouwbare Citroen Jumper basis, is het Siren model een meesterwerk van efficiënt design en slim gebruik van ruimte.

De Siren is perfect voor wie op zoek is naar zowel comfort als wendbaarheid tijdens het reizen en is de ideale metgezel voor ontdekkingsreizigers die prijs stellen op een balans tussen gezelligheid en mobiliteit.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN SIREN:

ELEGANT EN COMPACT ONTWERP:
Siren heeft een slanke, moderne esthetiek, waardoor het een blikvanger is op elke weg.

INNOVATIEF RUIMTEGEBRUIK:
Elke centimeter van Siren is doordacht ontworpen om comfort en functionaliteit te maximaliseren, waardoor het ideaal is voor zowel korte uitjes als lange reizen.

GEAVANCEERDE INTEGRATIE VAN TECHNOLOGIE:
Siren is uitgerust met de nieuwste voertuigtechnologie en zorgt voor een naadloze en verbonden reiservaring.

VEELZIJDIG VOOR ALLE REIZEN:
Het compacte formaat maakt hem perfect om door zowel stadsstraten als landelijke landschappen te navigeren.

Geïnspireerd door de Griekse mythologie, waarin
de sirenen zeelieden lokten met hun betoverende
stemmen, nodigt de Siren camper je uit voor een
reis vol verleiding en avontuur. Het interieur is een
symfonie van moderne voorzieningen en gezellig
meubilair dat een ruimte creëert waar je kunt
ontspannen. Of je nu geniet van de zonsondergang
aan de kust of de natuur intrekt, de Siren is je
vertrouwde gids.

  • Prijs
    81.390,00 EUR

womondo siren van 2

Sphinx Womondo

Maak kennis met de “Sphinx”, een camper die de essentie van mysterie en avontuur weergeeft, geïnspireerd op de legendarische Sphinx uit de geek mythologie. Het was een mythisch wezen met het hoofd van een man, het lichaam van een leeuw en de vleugels van een adelaar. Met zijn symbolische allure nodigt de sfinx ons uit om de raadsels van de weg op te lossen, het onbekende te verkennen en te genieten van het avontuur dat voor ons ligt.
  • Prijs
    83.390,00 EUR

womondo sphinx van