logo-juga-transparant-flash

Camper bouwen

De ombouw naar een camper vergt heel wat expertise en technische kennis. Weet je niet goed waar te beginnen? Het gepassioneerde team van Juga helpt je graag verder. Van offerte tot ontwerp, van ontwerp tot oplevering.

Camper ombouwen

Heb jij er altijd al van gedroomd om op reis te gaan in een eigen camper, zonder zorgen, waarbij alle voorzieningen binnen handbereik zijn? Volledig afgestemd op basis van jouw persoonlijke voorkeuren op vlak van kamperen? Dan is de ombouw van een bestelwagen naar camper dé perfecte oplossing.

Hoe ga jij graag op vakantie? Wat voor type kampeerder ben jij? Waar hecht jij veel belang aan? Enkele vragen die allesbepalend zijn voor het ontwerp én de uitvoering. Iedere kampeerder stelt namelijk andere prioriteiten. Bij Juga Camperservice vinden we het dan ook uitermate belangrijk om al deze zaken in kaart te brengen. Op basis daarvan geven we je graag een gedegen advies, rekening houdend met het vooropgestelde budget. Tevreden met het ontwerp? Onze gedreven monteurs staan alvast helemaal klaar voor de ombouw.

De voordelen

Persoonlijk én eerlijk advies

Bij Juga Camperservice mag je uitgaan van een persoonlijk én eerlijk advies, op maat van jouw project. Ongeacht de vraag, grootte van het project, … krijgen jij én je toekomstige camper alle aandacht die nodig is. Zo kan je binnenkort op vakantie gaan zoals jij dat graag zou willen. Veiligheid primeert. Klaar om weg te dromen naar een mooie vakantieperiode?

Plaatsing van (technische) accessoires

De ombouw naar een camper is één ding, maar de plaatsing van alle (technische) accesoires is minstens even belangrijk. Zeker als jij in alle comfort eropuit wil trekken tijdens het volgende kampeeravontuur. Een lithium systeem, (gas)generator, luifel, level systeem, airco, … Weet je niet goed wat allemaal nodig is? De adviseurs van Juga helpen je graag verder.

Begeleiding bij zelfbouw camper

Wil je liever zelf aan de slag gaan om jouw bestelwagen om te bouwen naar een camper? Ook dan kan je rekenen op de nodige ondersteuning. Juga Camperservice begeleidt je. Dat gaat van het ontwerp tot de levering van alle nodige materialen/onderdelen. Van de uitleg om het zelf te doen tot de afwerking. Van de afwerking tot het homologeren (COP-fabrikant).

Ontdek onze realisaties

No data was found

Reviews

Tevreden kampeerders aan het woord

Silvain LemmensSilvain Lemmens
03:13 27 May 22
Prima uitbaters vriendelijk personeel en zeer goede service. Komen hun garantie voorwaarden meer dan goed na. Dikke aanrader.
paul vercammenpaul vercammen
09:36 29 Apr 22
Prima service, onze absorptiefrigo deed het niet meer. Bij andere bedrijven enige oplossing nieuwe ( +3000 euro ). Bij Juga vervingen ze het aggregaat (1150 euro) en alles werkt zoals nieuw. Waarom kunnen firma's die de know how niet hebben om een probleem op te lossen de klant niet doorsturen naar een collega? Lijkt me professioneel normaal...Vriendelijke mensen ook. Bedankt!Paul
Peter HendrickxPeter Hendrickx
10:10 12 Apr 22
Uitstekende service, vriendelijke professionele mensen, eerlijke prijzen en correcte antwoorden op alle technische vragen. Geen moeite is teveel ook op drukkere momenten. Overzichtelijk assortiment en vlotte bereikbaarheid. Gezonde zaak met stevige groeibasis. Dikke pluim en bedankt voor elke uitstekende begeleiding bij het zoeken naar het juiste caravan - motorhome - of kampeeronderdeel.
Kris De BraekeleerKris De Braekeleer
18:13 12 Mar 22
Grote winkel met alles voor de kampeerderPlaatsen ook accessoires op je caravan of motorhomeHeel vriendelijke en behulpzame eigenaars en personeel
js_loader

Klaar voor de ombouw naar een camper?