logo-juga-transparant-flash

Camper bouwen

De ombouw naar een camper vergt heel wat expertise en technische kennis. Weet je niet goed waar te beginnen? Het gepassioneerde team van Juga helpt je graag verder. Van offerte tot ontwerp, van ontwerp tot oplevering.

Camper ombouwen

Heb jij er altijd al van gedroomd om op reis te gaan in een eigen camper, zonder zorgen, waarbij alle voorzieningen binnen handbereik zijn? Volledig afgestemd op basis van jouw persoonlijke voorkeuren op vlak van kamperen? Dan is de ombouw van een bestelwagen naar camper dé perfecte oplossing.

Hoe ga jij graag op vakantie? Wat voor type kampeerder ben jij? Waar hecht jij veel belang aan? Enkele vragen die allesbepalend zijn voor het ontwerp én de uitvoering. Iedere kampeerder stelt namelijk andere prioriteiten. Bij Juga Camperservice vinden we het dan ook uitermate belangrijk om al deze zaken in kaart te brengen. Op basis daarvan geven we je graag een gedegen advies, rekening houdend met het vooropgestelde budget. Tevreden met het ontwerp? Onze gedreven monteurs staan alvast helemaal klaar voor de ombouw.

De voordelen

Persoonlijk én eerlijk advies

Bij Juga Camperservice mag je uitgaan van een persoonlijk én eerlijk advies, op maat van jouw project. Ongeacht de vraag, grootte van het project, … krijgen jij én je toekomstige camper alle aandacht die nodig is. Zo kan je binnenkort op vakantie gaan zoals jij dat graag zou willen. Veiligheid primeert. Klaar om weg te dromen naar een mooie vakantieperiode?

Plaatsing van (technische) accessoires

De ombouw naar een camper is één ding, maar de plaatsing van alle (technische) accesoires is minstens even belangrijk. Zeker als jij in alle comfort eropuit wil trekken tijdens het volgende kampeeravontuur. Een lithium systeem, (gas)generator, luifel, level systeem, airco, … Weet je niet goed wat allemaal nodig is? De adviseurs van Juga helpen je graag verder.

Begeleiding bij zelfbouw camper

Wil je liever zelf aan de slag gaan om jouw bestelwagen om te bouwen naar een camper? Ook dan kan je rekenen op de nodige ondersteuning. Juga Camperservice begeleidt je. Dat gaat van het ontwerp tot de levering van alle nodige materialen/onderdelen. Van de uitleg om het zelf te doen tot de afwerking. Van de afwerking tot het homologeren (COP-fabrikant).

Beoordelingen tevreden kampeerders aan het woord

Troll NorwayTroll Norway
18:53 28 Sep 23
Kerstens BvbaKerstens Bvba
16:26 19 Sep 23
Monique Van bouchoutMonique Van bouchout
13:34 16 Sep 23
Vriendelijke service, jagen mensen niet op onnodige kosten. Doen de moeite om een woordje uitleg te geven. Wij hebben onze camperservice gevonden 👌👌👌👍👍👍
Marc GielenMarc Gielen
20:32 09 Sep 23
Top - specialist- goede service
Benny BruyninckxBenny Bruyninckx
07:18 03 Sep 23
Heb verwarming laten maken maar werkte daarna nog niet, koste 300 euro. Daarna zelf de branders schoongemaakt en werkt terug perfect. Wel een enorme keuze aan artikelen in hun winkel
Ann HoubenAnn Houben
09:55 18 Aug 23
Altijd prima en correcte service…Zijn er eerst met onze fiat benimar terecht gekomen en gaan nu met onze VW grand california 600 met plezier terug naar daar voor alle extra aanpassingen…Dankjewel voor jullie goede service 👍🏼
Patrick RaymakersPatrick Raymakers
06:39 05 Aug 23
Een onderdeel waar ik bij de dealer maanden moet wachten ligt bij hun zomaar in stock en met de juiste instructies heb ik dan ook nog zelf kunnen kunnen vervangen. TOPSERVICE BEDANKT GAETAN . Door jullie kan onze geplande vakantie toch doorgaan .
Mikaël JanssensMikaël Janssens
21:49 11 Jul 23
De locatie is wat zoeken op dit industrieterrein, maar deze winkel is absoluut de moeite om langs te gaan. Uitgebreid assortiment, van alles en nog wat, goede merken, enz. Maar wat belangrijker is: super lieve, behulpzame en bekwame mensen. Van baas tot technieker tot toog-medewerker: allemaal stellen ze vriendelijkheid en service boven “platte commerce”. Kwaliteit, eerlijkheid, de klant helpen. Absolute aanrader!!!
Jef HendrikxJef Hendrikx
07:41 18 Jun 22
Zeer ruime camping-winkel. Ook het assortiment is zeer groot en veel in voorraad. Een groot pluspunt is dat het personeel technisch goed op de hoogte is. Naast de winkel is er een werkplaats waar men ik vermoed toch wel alles kan herstellen.De ligging is op een industrie-terrein, maar met GPS geen probleem te vinden.
Silvain LemmensSilvain Lemmens
03:13 27 May 22
Prima uitbaters vriendelijk personeel en zeer goede service. Komen hun garantie voorwaarden meer dan goed na. Dikke aanrader.
paul vercammenpaul vercammen
09:36 29 Apr 22
Prima service, onze absorptiefrigo deed het niet meer. Bij andere bedrijven enige oplossing nieuwe ( +3000 euro ). Bij Juga vervingen ze het aggregaat (1150 euro) en alles werkt zoals nieuw. Waarom kunnen firma's die de know how niet hebben om een probleem op te lossen de klant niet doorsturen naar een collega? Lijkt me professioneel normaal...Vriendelijke mensen ook. Bedankt!Paul
Peter HendrickxPeter Hendrickx
10:10 12 Apr 22
Uitstekende service, vriendelijke professionele mensen, eerlijke prijzen en correcte antwoorden op alle technische vragen. Geen moeite is teveel ook op drukkere momenten. Overzichtelijk assortiment en vlotte bereikbaarheid. Gezonde zaak met stevige groeibasis. Dikke pluim en bedankt voor elke uitstekende begeleiding bij het zoeken naar het juiste caravan - motorhome - of kampeeronderdeel.
Kris De BraekeleerKris De Braekeleer
18:13 12 Mar 22
Grote winkel met alles voor de kampeerderPlaatsen ook accessoires op je caravan of motorhomeHeel vriendelijke en behulpzame eigenaars en personeel
js_loader

Klaar voor de ombouw naar een camper?