logo-juga-transparant-flash

Mica Camperbox

Camperbox met zit, keuken en bed module, van auto naar minicamper en weer terug!

Vakantie? Wanneer en waar
zoals je dat wilt, dat is je nieuwe vrijheid!

Maak van je Combi / MPV of bestelauto in één hand omdraai een Minicamper! Hoe? Met de MICA Camperbox met zit- & ligruimte in de auto! De MICA Camperbox producten zijn perfect voor iedereen die rijdt in een combi, MPV of bestelwagen zoals bijvoorbeeld Volkswagen Caddy, Citroën Berlingo, Renault Kangoo, Ford Tourneo Connect, Fiat Doblo, etc. In een paar minuten van gewone auto met zijn dagelijkse functionaliteit naar Minicamper!

De CampUniQ MicaBox
tovert je auto moeiteloos om in een volwaardige camper

Genieten van het leven, en dan vooral het buitenleven is de trend voor de moderne vakantieganger die echt wel wat meer wil dan de standaard vakantiemomenten. Ontdekkingstochten, nieuwe gebieden zien en je wat meer één voelen met de natuur, ultieme vrijheid. Uiteraard kun je speciaal voor dat doel een camper kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestaande auto om te bouwen naar een Minicamper waarbij je zowel binnen kunt ZITTEN en SLAPEN!

Zelf ombouwen tot Minicamper

Het ombouwen van je eigen auto is wellicht niet iets wat je direct enthousiast maakt. Uiteraard zul je denken dat je daarvoor toch echt wel over een behoorlijke dosis aan technische vaardigheden moet beschikken. De CampUniQ MicaBox Kit maakt al die kennis geheel overbodig. Het is de perfecte manier om van je auto een ‘camp-ready-cruiser’ te maken.
De MicaBox kan in slechts vijf minuten in de kofferbak van je auto of in een daktenttrailer worden gemonteerd en is compleet uitgevoerd om in te zitten en te overnachten, inclusief tafel en handige compartimenten voor een dubbel kooktoestel, spoelwater voorziening met tapkraan, bestekbak, kookgerei, etc.

Eigenschappen MOBIBox

  • Zitten en slapen
    De modulaire CampUniQ MicaBox met zes comfortabele 8 cm dikke gestoffeerde koudschuim matrasdelen/kussens van hoogwaardige kwaliteit is voorzien van afneembare stoffering met een rits, wordt geleverd inclusief bodemplaat om het geheel te fixeren. De in hoogte verstelbare en demontabele dinette-tafel doet tevens dienst als bedbodem. Hierdoor is het mogelijk om zeer snel en eenvoudig te wisselen tussen de zit- en slaapconfiguratie. Het bed van de modulaire MicaBox klapt u in een enkele beweging naar voren, bestaat uit een solide en duurzaam 2-delig HPL multiplex vouwsysteem en wordt met een slim koppelsysteem bevestigd aan de achterkant van de keukenunit. De voorkant van het vouwsysteem wordt opgehangen aan de gordel bevestigingspunten van de B-stijl. Het comfortabele bed is minimaal 1,90 m lang, de breedte is afhankelijk van het type auto. Onder de bedbodem kunt u gewoon uw bagage laten liggen. Wanneer u de achterbank verwijdert, creëert u nog meer bagageruimte.

Handige keuken

De keukenunit van de MicaBox heeft standaard alles wat u in een keuken nodig heeft:

Koelkast (tegen meerprijs)

  • Complete set vanaf
    €3500,-
    Er is al een complete MicaBox verkrijgbaar voor € 3.500,- (incl. 21% BTW, excl. montage- en transportkosten). De keukenmodule is eventueel los verkrijgbaar. Na het bespreken van uw wensen en eisen, bijvoorbeeld in onze showroom, stellen wij graag een prijsopgave voor u op. De gemiddelde levertijd bedraagt 2-4 weken en is afhankelijk van het seizoen. Op de unieke MicaBox krijgt u 6 maanden volledige garantie. Op apparatuur krijgt u de van toepassing zijnde fabrieksgarantie.

Overige opties (tegen meerprijs)

Bezoek ook onze webshop