logo-juga-transparant-flash

MOBI KITCHENBOX

Een volledig uitgeruste universele mobiele slide-out keukenbox die perfect past in vrijwel alle (bestel)wagens.

JUGA verkoopt deze volledig uitgeruste universele mobiele slide-out keukenbox en zijn tevens de officiële verdeler voor België.

Gaat u graag op avontuur, kamperen, op road- en outdoortrips, etc? Wanneer, waar en zo vaak als je dat wilt, dat is de nieuwe vrijheid!

Met de MOBI KITCHENBOX voorzien wij in al uw mobiele keuken en opslagwensen! De unieke ontwikkelde slide in en out keukenmodule wordt van duurzame materialen in Nederland geproduceerd. De MOBI KITCHENBOX past in vrijwel alle (bestel)auto’s en daktenttrailers. Plaatsen en demonteren is simpel. De module plaats je in je bagageruimte en monteer je eenvoudig met twee spanbanden. De module kan eventueel in de auto blijven staan onder de hoedenplank. Zo kunt je altijd spontaan besluiten op pad te blijven of te gaan.

Tevens kunnen wij je adviseren bij de aanschaf en eventuele montage van diverse accessoires zoals bijvoorbeeld koelkasten, opbergsystemen, luifels, (stand-alone)tenten, extra gaspatronen, stroomvoorziening in de laadruimte en vele andere extra’s.

Eigenschappen MOBIBox

De uitschuifbare keukenbox is opvallend volledig uitgerust en komt standaard met een breed scala aan functies, waaronder:

MOBI KITCHENBOX:

NIEUW: Zitten en slapen met de aankoppelbare Mobi Single SOFA

Als uitbreiding op onze Mobi Kitchen Box hebben wij de optionele aankoppelbare Mobi Single Sofa ontwikkeld. Dankzij dit extra supplement kunt u de Mobi Kitchen Box (alsnog) uitbreiden uitbreiden tot volwaardige 1-persoons modulaire minicamper. De Mobi Single Sofa is in twee verschillende manieren te gebruiken. Hierdoor is het zowel als zitbank en als bed te gebruiken. De hoogwaardige koudschuim kussens zijn gestoffeerd, 8 cm dik en vormen in de slaapstand een bed van 190 tot 195 cm lang en 70 cm breed. Wanneer gewenst zijn er optioneel 10 cm dikke kussens leverbaar.

MOBI Single SOFA:

MOBI KITCHENBOX:

Wilt U alles weten over de MOBI KITCHENBOX? Neem contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak!

eshuis-autos2
eshuis-autos1
eshuis-autos3

Bezoek ook onze webshop