logo-juga-transparant-flash

Camper onderhoud

Wil jij graag veilig én onbezorgd op vakantie vertrekken met jouw camper? Dan is een degelijk onderhoud ten gepaste tijde onontbeerlijk. In onze werkplaats zorgen de monteurs ervoor dat alles pico bello in orde is voor vertrek.

Onderhoud en herstellingen

Heb je je camper een tijdje niet meer gebruikt? Of heb je een leuke kampeertrip in het vooruitzicht met vrienden, familie, … en wil je er 100 procent zeker van zijn dat jij ten volle kan profiteren van het avontuur? Dan is een gedegen onderhoud cruciaal. Op die manier voorkom je vroegtijdig problemen. Zo profiteer jij van een optimale kampeerbeleving.

Wanneer je nieuwe plaatsen en/of wegen ontdekt met jouw camper, schuilt het gevaar altijd in een klein hoekje. Een ongeluk met schade tot gevolg is (vaak) niet weg te denken. Geen zorgen, Juga Camperservice staat voor je klaar. Alles wat na de motor komt, nemen wij voor onze rekening. Dat gaat van de elektriciteit tot de verwarming of koeling, van de satelliet tot zonnepanelen, van het level systeem tot de lithium installatie, …

De voordelen

Erkend hersteller

Juga Camperservice is erkend hersteller én servicepunt voor de merken TRUMA, Dometic, Webasto, Thetford, Viesa, MA-VE, Avtex, SR Mecatronic, Al-ko, Telair en TELECO.

Bijscholing

In de recreatie staat de tijd niet stil. Daarom laten wij ons regelmatig bijscholen door de fabrikanten zodanig dat het voltallige Juga team altijd op de hoogte is van de laatste nieuwe trends.

Jarenlange ervaring

Door de kennis en expertise die Juga heeft opgebouwd doorheen de jaren, kan jij er vanop aan dat jouw camper altijd in een minimum van tijd wordt hersteld. Onze monteurs zetten graag de puntjes op de i.

Gewaarborgde kwaliteit

Doordat wij werken met enkel met de meest bekende merken én producten die al jarenlang in de recreatiemarkt gebruikt worden, mag jij rekenen op een camper waarbij kwaliteit op nummer 1 staat.

Reviews

Tevreden kampeerders aan het woord

Silvain LemmensSilvain Lemmens
03:13 27 May 22
Prima uitbaters vriendelijk personeel en zeer goede service. Komen hun garantie voorwaarden meer dan goed na. Dikke aanrader.
paul vercammenpaul vercammen
09:36 29 Apr 22
Prima service, onze absorptiefrigo deed het niet meer. Bij andere bedrijven enige oplossing nieuwe ( +3000 euro ). Bij Juga vervingen ze het aggregaat (1150 euro) en alles werkt zoals nieuw. Waarom kunnen firma's die de know how niet hebben om een probleem op te lossen de klant niet doorsturen naar een collega? Lijkt me professioneel normaal...Vriendelijke mensen ook. Bedankt!Paul
Peter HendrickxPeter Hendrickx
10:10 12 Apr 22
Uitstekende service, vriendelijke professionele mensen, eerlijke prijzen en correcte antwoorden op alle technische vragen. Geen moeite is teveel ook op drukkere momenten. Overzichtelijk assortiment en vlotte bereikbaarheid. Gezonde zaak met stevige groeibasis. Dikke pluim en bedankt voor elke uitstekende begeleiding bij het zoeken naar het juiste caravan - motorhome - of kampeeronderdeel.
Kris De BraekeleerKris De Braekeleer
18:13 12 Mar 22
Grote winkel met alles voor de kampeerderPlaatsen ook accessoires op je caravan of motorhomeHeel vriendelijke en behulpzame eigenaars en personeel
js_loader

Een onderhoud of herstelling aan jouw camper laten uitvoeren door Juga?