logo-juga-transparant-flash

Camper merken

Doordat we enkel werken met de meest bekende merken en producten, die al heel veel decennia in de recreatiemarkt gebruikt worden, kan jij rekenen op een degelijke camper waarbij kwaliteit op nummer 1 staat.

Rode draad doorheen de merken

Door onze jarenlange ervaring weten we hoe jij het best geholpen kan worden. Onze kennis en expertise op vlak van campers en kampeerartikelen staat in functie van jouw (kampeer)behoeften. Regelmatig worden opleidingen gevolgd van fabrikanten om de knowhow verder aan te scherpen. Tevens staan we in nauw contact met alle grote merken die verkocht worden zoals onder andere Robeta. Omdat de gesprekslijnen dusdanig kort zijn, kan Juga Camperservice snel én nauwkeurig schakelen. Iets dat onmiddellijk terugslaat op jou als klant.

Verder is Juga Camperservice verdeler van Viesa (luchtkoelers) en distributeur van MA-VE. Verdeler zijn van Viesa houdt in dat wij de producten ter beschikking hebben en kunnen plaatsen. Op vlak van distributie voor MA-VE kan je je als dealer aanmelden indien gewenst. Vraag gerust naar onze voorwaarden.

Benieuwd welke merken wij verkopen?

juga-camper-service-merken-dometic
juga-camper-service-merken-webasto
juga-camper-service-merken-thetford
juga-camper-service-merken-viesa
juga-camper-service-merken-avtex
juga-camper-service-merken-sr-mecatronic
juga-camper-service-merken-al-ko
juga-camper-service-merken-telair
juga-camper-service-merken-teleco
juga-camper-service-merken-truma

Klaar voor een bezoekje aan Juga camperservice?

Benieuwd wat Juga Camperservice jou nog meer te bieden heeft?