logo-juga-transparant-flash

Camperservice Juga

Juga is een familiebedrijf, gerund door zaakvoerders Jurgen en Gaëtan, waarbij hun passie voor kamperen aan de basis ligt. Jij kan rekenen op een 360 graden-service waarbij je op een professionele manier wordt geholpen.

Juga Camperservice: meer dan alleen een kampeerwinkel

Zoals de naam al doet vermoeden, leggen we bij Juga graag de klemtoon op service. We willen je ondersteunen in alle fases van het proces. Niet alleen bij de aankoop van één of meerdere kampeerartikelen, maar ook bij de ombouw naar een camper. In ons service center kan je ook terecht voor de aankoop van een camper. Ook huren is mogelijk. Is er een probleem waardoor een onderhoud of herstelling noodzakelijk is? Dan staat het betrokken team voor je klaar. Bovendien zijn we ook erkend hersteller en service punt voor TRUMA, Dometic, Webasto, Thetford, Viesa, MA-VE, Avtex, SR Mecatronic, Al-ko, Telair en TELECO.

Juga Camperservice, meer dan alleen een kampeerwinkel

Maatwerk

Jurgen, Gaëtan, de medewerkers én alle monteurs beschikken over een ruime kennis. Door de jarenlange ervaring helpen ze je door het denken in oplossingen, afgestemd op jouw kampeer behoeften.

Gewaarborgde kwaliteit

Doordat we enkel werken met de meest bekende merken en producten, die al jaren in de recreatiemarkt gebruikt worden, kan jij rekenen op een degelijke camper waarbij kwaliteit op nummer 1 staat.

COP gecertificeerd

Jij mag ervan uitgaan dat je camper(van) altijd pico bello wordt opgeleverd. Als erkend COP-fabrikant (Conformity of Production) beschikken we over de knowhow om jouw voertuig te homologeren.

Missie en visie

In 2008 startte Jurgen en Gaëtan met een online webshop rond kampeerartikelen. Het succes dat volgde was immens. Later in 2009 verhuisde het duo naar een groter pand mét een toonzaal van 500 m². Juga Campingshop was ‘geboren’. De focus lag voornamelijk op enkel en alleen verkoop. Al werd snel duidelijk dat ze zich meer wilden specialiseren op vlak van campers en caravans, inclusief de nodige service. Daarom werd Juga Campingshop omgedoopt tot Juga Camperservice. En dat is nog steeds wat het vandaag de dag is: een familiebedrijf dat ernaar streeft om jouw kampeerervaring te maximaliseren. Van vertrek tot retour.

Door de ervaring die door de jaren heen werd opgebouwd, kan jij als klant rekenen op een professionele partner die altijd voor je klaar staat met een gepast advies. Rekening houdend met je wensen en noden. Het team van Juga neemt graag de tijd om jou verder te helpen. Niet alleen in de toonzaal (850 m²) ook in het service center (350 m²) in Tessenderlo.

Juga-camperservice-kampeerwinkel-header
kamper airconditioning

Klaar voor een bezoekje aan Juga camperservice?

Benieuwd wat Juga Camperservice jou nog meer te bieden heeft?