logo-juga-transparant-flash

Camper accessories (inbouw)

Nadat de ombouw naar een camper is afgerond, volgt de plaatsing van alle (technische) accessoires met één oog op het maximaliseren van jouw kampeerervaring. Verwarming, koeling, elektriciteit, level systeem, … alle technieken worden zorgvuldig op elkaar afgestemd door de ontwerpers én monteurs.

Technische accessoires voor jouw camper

Wanneer je (vaak) op avontuur gaat met een camper, wil je dat natuurlijk doen in de best mogelijke omstandigheden. Comfort én gebruiksgemak spelen daarbij een cruciale rol. Door ons professioneel advies, op maat van jouw project, kan je veilig op reis gaan zoals jij dat graag wenst.

Reis je bijvoorbeeld veel naar afgelegen gebieden, waar vaak geen elektriciteit beschikbaar is? Dan zijn zonnepanelen misschien wel de perfecte oplossing. Bevinden jouw bestemmingen zich eerder in koude gebieden waar de zon minder schijnt? Dan is het belang van een degelijke airco niet weg te denken. Plaats je de camper vaak op oneffen oppervlakken? Dan is een level systeem onontbeerlijk. Zoals je ziet: bij Juga Camperservice wordt alles in het werk gezet om jouw kampeerbeleving te optimaliseren.

De voordelen

Op maat van jouw kampeerwensen en -noden

Wat voor type kampeerder ben jij? Wat is voor jou nu echt belangrijk wanneer je op reis vertrekt? Enkele vragen die allesbepalend zijn voor het ontwerp én de uitvoering van een ombouw. Leg jij de focus op autonomie, comfort, gebruiksgemak of toch liever alle drie? De camper wordt samengesteld op basis van jouw voorkeuren. Met inbegrip van een eerlijk advies door Juga Camperservice.

Levering én plaatsing

We zorgen niet alleen voor een naadloze integratie van de technische accessoires maar ook voor de levering van alle nodige onderdelen. Op die manier ben je slechts afhankelijk van één bedrijf dat jou een alles-in-één oplossing biedt. De adviseurs werken nauw samen met de fabrikanten én monteurs zodanig dat jij vliegensvlug op weg kan met jouw camper.

COP gecertificeerd

Juga Camperservice is erkend COP-fabrikant (Conformity of Production). Dat wil zeggen dat we jouw bestelwagen tot camper kunnen ombouwen én homologeren. Ons familiebedrijf beschikt dus over alles kennis en knowhow om een camper aan alle voorschriften te laten voldoen. Onze monteurs zetten maar al te graag graag de puntjes op de i.

Heb je vragen over de inbouw van accessoires voor jouw camper?

Beoordelingen tevreden kampeerders aan het woord

Troll NorwayTroll Norway
18:53 28 Sep 23
Kerstens BvbaKerstens Bvba
16:26 19 Sep 23
Monique Van bouchoutMonique Van bouchout
13:34 16 Sep 23
Vriendelijke service, jagen mensen niet op onnodige kosten. Doen de moeite om een woordje uitleg te geven. Wij hebben onze camperservice gevonden 👌👌👌👍👍👍
Marc GielenMarc Gielen
20:32 09 Sep 23
Top - specialist- goede service
Benny BruyninckxBenny Bruyninckx
07:18 03 Sep 23
Heb verwarming laten maken maar werkte daarna nog niet, koste 300 euro. Daarna zelf de branders schoongemaakt en werkt terug perfect. Wel een enorme keuze aan artikelen in hun winkel
Ann HoubenAnn Houben
09:55 18 Aug 23
Altijd prima en correcte service…Zijn er eerst met onze fiat benimar terecht gekomen en gaan nu met onze VW grand california 600 met plezier terug naar daar voor alle extra aanpassingen…Dankjewel voor jullie goede service 👍🏼
Patrick RaymakersPatrick Raymakers
06:39 05 Aug 23
Een onderdeel waar ik bij de dealer maanden moet wachten ligt bij hun zomaar in stock en met de juiste instructies heb ik dan ook nog zelf kunnen kunnen vervangen. TOPSERVICE BEDANKT GAETAN . Door jullie kan onze geplande vakantie toch doorgaan .
Mikaël JanssensMikaël Janssens
21:49 11 Jul 23
De locatie is wat zoeken op dit industrieterrein, maar deze winkel is absoluut de moeite om langs te gaan. Uitgebreid assortiment, van alles en nog wat, goede merken, enz. Maar wat belangrijker is: super lieve, behulpzame en bekwame mensen. Van baas tot technieker tot toog-medewerker: allemaal stellen ze vriendelijkheid en service boven “platte commerce”. Kwaliteit, eerlijkheid, de klant helpen. Absolute aanrader!!!
Jef HendrikxJef Hendrikx
07:41 18 Jun 22
Zeer ruime camping-winkel. Ook het assortiment is zeer groot en veel in voorraad. Een groot pluspunt is dat het personeel technisch goed op de hoogte is. Naast de winkel is er een werkplaats waar men ik vermoed toch wel alles kan herstellen.De ligging is op een industrie-terrein, maar met GPS geen probleem te vinden.
Silvain LemmensSilvain Lemmens
03:13 27 May 22
Prima uitbaters vriendelijk personeel en zeer goede service. Komen hun garantie voorwaarden meer dan goed na. Dikke aanrader.
paul vercammenpaul vercammen
09:36 29 Apr 22
Prima service, onze absorptiefrigo deed het niet meer. Bij andere bedrijven enige oplossing nieuwe ( +3000 euro ). Bij Juga vervingen ze het aggregaat (1150 euro) en alles werkt zoals nieuw. Waarom kunnen firma's die de know how niet hebben om een probleem op te lossen de klant niet doorsturen naar een collega? Lijkt me professioneel normaal...Vriendelijke mensen ook. Bedankt!Paul
Peter HendrickxPeter Hendrickx
10:10 12 Apr 22
Uitstekende service, vriendelijke professionele mensen, eerlijke prijzen en correcte antwoorden op alle technische vragen. Geen moeite is teveel ook op drukkere momenten. Overzichtelijk assortiment en vlotte bereikbaarheid. Gezonde zaak met stevige groeibasis. Dikke pluim en bedankt voor elke uitstekende begeleiding bij het zoeken naar het juiste caravan - motorhome - of kampeeronderdeel.
Kris De BraekeleerKris De Braekeleer
18:13 12 Mar 22
Grote winkel met alles voor de kampeerderPlaatsen ook accessoires op je caravan of motorhomeHeel vriendelijke en behulpzame eigenaars en personeel
js_loader