logo-juga-transparant-flash

Camper accessories (inbouw)

Nadat de ombouw naar een camper is afgerond, volgt de plaatsing van alle (technische) accessoires met één oog op het maximaliseren van jouw kampeerervaring. Verwarming, koeling, elektriciteit, level systeem, … alle technieken worden zorgvuldig op elkaar afgestemd door de ontwerpers én monteurs.

Technische accessoires voor jouw camper

Wanneer je (vaak) op avontuur gaat met een camper, wil je dat natuurlijk doen in de best mogelijke omstandigheden. Comfort én gebruiksgemak spelen daarbij een cruciale rol. Door ons professioneel advies, op maat van jouw project, kan je veilig op reis gaan zoals jij dat graag wenst.

Reis je bijvoorbeeld veel naar afgelegen gebieden, waar vaak geen elektriciteit beschikbaar is? Dan zijn zonnepanelen misschien wel de perfecte oplossing. Bevinden jouw bestemmingen zich eerder in koude gebieden waar de zon minder schijnt? Dan is het belang van een degelijke airco niet weg te denken. Plaats je de camper vaak op oneffen oppervlakken? Dan is een level systeem onontbeerlijk. Zoals je ziet: bij Juga Camperservice wordt alles in het werk gezet om jouw kampeerbeleving te optimaliseren.

De voordelen

Op maat van jouw kampeerwensen en -noden

Wat voor type kampeerder ben jij? Wat is voor jou nu echt belangrijk wanneer je op reis vertrekt? Enkele vragen die allesbepalend zijn voor het ontwerp én de uitvoering van een ombouw. Leg jij de focus op autonomie, comfort, gebruiksgemak of toch liever alle drie? De camper wordt samengesteld op basis van jouw voorkeuren. Met inbegrip van een eerlijk advies door Juga Camperservice.

Levering én plaatsing

We zorgen niet alleen voor een naadloze integratie van de technische accessoires maar ook voor de levering van alle nodige onderdelen. Op die manier ben je slechts afhankelijk van één bedrijf dat jou een alles-in-één oplossing biedt. De adviseurs werken nauw samen met de fabrikanten én monteurs zodanig dat jij vliegensvlug op weg kan met jouw camper.

COP gecertificeerd

Juga Camperservice is erkend COP-fabrikant (Conformity of Production). Dat wil zeggen dat we jouw bestelwagen tot camper kunnen ombouwen én homologeren. Ons familiebedrijf beschikt dus over alles kennis en knowhow om een camper aan alle voorschriften te laten voldoen. Onze monteurs zetten maar al te graag graag de puntjes op de i.

Onze realisaties

Reviews

Tevreden kampeerders aan het woord

Silvain LemmensSilvain Lemmens
03:13 27 May 22
Prima uitbaters vriendelijk personeel en zeer goede service. Komen hun garantie voorwaarden meer dan goed na. Dikke aanrader.
paul vercammenpaul vercammen
09:36 29 Apr 22
Prima service, onze absorptiefrigo deed het niet meer. Bij andere bedrijven enige oplossing nieuwe ( +3000 euro ). Bij Juga vervingen ze het aggregaat (1150 euro) en alles werkt zoals nieuw. Waarom kunnen firma's die de know how niet hebben om een probleem op te lossen de klant niet doorsturen naar een collega? Lijkt me professioneel normaal...Vriendelijke mensen ook. Bedankt!Paul
Peter HendrickxPeter Hendrickx
10:10 12 Apr 22
Uitstekende service, vriendelijke professionele mensen, eerlijke prijzen en correcte antwoorden op alle technische vragen. Geen moeite is teveel ook op drukkere momenten. Overzichtelijk assortiment en vlotte bereikbaarheid. Gezonde zaak met stevige groeibasis. Dikke pluim en bedankt voor elke uitstekende begeleiding bij het zoeken naar het juiste caravan - motorhome - of kampeeronderdeel.
Kris De BraekeleerKris De Braekeleer
18:13 12 Mar 22
Grote winkel met alles voor de kampeerderPlaatsen ook accessoires op je caravan of motorhomeHeel vriendelijke en behulpzame eigenaars en personeel
js_loader

Heb je vragen over de inbouw van accessoires voor jouw camper?