logo-juga-transparant-flash

Reviews

**Verzamelen en Weergeven van Google Reviews op Juga.be: Informatie en Transparantie**

Bij Juga.be begrijpen we het belang van authentieke feedback van onze klanten, zoals weergegeven in Google Reviews. We willen graag een platform bieden waarop de ervaringen van klanten zichtbaar zijn, zodat anderen weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Hier is hoe we omgaan met het verzamelen en weergeven van Google Reviews op onze website:

1. Externe Reviews:

De reviews die op onze website worden weergegeven, zijn rechtstreeks afkomstig van Google. We hebben geen controle over de inhoud van deze reviews en kunnen ze niet bewerken of verwijderen.

2. Transparantie:

We willen volledige openheid bieden over het feit dat de reviews op onze website afkomstig zijn van Google. We vermelden duidelijk dat deze beoordelingen niet door ons zijn gemaakt, maar door klanten op het Google-platform.

3. Weergave van Diverse Ervaringen:

We streven ernaar om een eerlijk en evenwichtig beeld te geven van de klantbeoordelingen die op onze website worden weergegeven. Zowel positieve als negatieve reviews kunnen in het belang van transparantie worden opgenomen.

4. Bescherming van Privacy:

Bij het weergeven van de reviews zorgen we ervoor dat er geen persoonlijke of gevoelige informatie van klanten wordt onthuld. We respecteren de privacy van onze klanten en houden ons aan de geldende privacywetgeving.

5. Geen Manipulatie:

We vermijden elke vorm van manipulatie van de reviews die op onze website worden weergegeven. We laten ze in hun oorspronkelijke staat om de integriteit van de feedback te behouden.

Op Google Maps kun je reviews schrijven over plaatsen die je hebt bezocht. Je kunt ook informatie geven of foto- en video-updates posten over een plaats, bijvoorbeeld of het er rustig en romantisch is, of dat er wordt verbouwd.

Reviews en meningen worden vrijwillig bijgedragen. We betalen reviewers niet om reviews toe te voegen aan Google Maps.

Alle reviews zijn openbaar, dus iedereen kan zien wat je hebt toegevoegd. Je kunt geen anonieme review toevoegen.

Als je een review schrijft, kunnen anderen ook deze gegevens zien:
– De naam op je pagina Over mij.
– Andere foto’s en video’s die je hebt toegevoegd aan Google Maps en de bijgevoegde locatiegegevens.
– Reviews die je op Google Maps hebt geplaatst.

We willen benadrukken dat we ons inzetten om onze klanten eerlijke en waardevolle informatie te bieden.