logo-juga-transparant-flash

Juga is trotse distributeur van het merk MA-VE. Dit houdt in dat wij bij Juga u kunnen helpen met al uw vragen over de producten van MA-VE. Bij Juga focussen we ons voornamelijk op het hydraulisch levelsysteeem van MA-VE.

Hieronder een klein beetje informatie over het hydraulisch levelsysteem van MA-VE. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op hun webstie: mave.com.

Als u dealer wilt worden van het merk MA-VE vraag dan gerust naar onze voorwaarden.

 

Hydraulisch levelsysteem MA-VE

Het Hydraulisch leveling systeem is op bijna alle campers toepasbaar. Voor campers, waarbij montage van de standaard sets niet uitvoerbaar is, worden speciale adapters meegeleverd.

Het hoogwaardige hydraulisch leveling systeem voor Campers van MA-VE is puur gebruiksgemak. Het systeem is met de meegeleverde wandbediening aan te sturen, maar ook met een APP (applicatie) voor de Android smartphone of tablet. De APP maakt via Bluetooth contact met het MA-VE systeem.

De stempels hebben maar liefst 5 lagen coating en zijn voorzien van RVS grondplaten met gaten om vocht weg te voeren.

De Hydraulische pomp kan in 12V of 24V uitgevoerd worden en eventueel ook handmatig worden bediend bij tekort spanning.

Het MA-VE leveling systeem kan worden voorzien van speciale terugslagkleppen zodat het systeem nooit naar beneden kan gaan als er een plotselinge lekkage optreed door beschadigde slangen. Nog steeds mag een hydraulisch systeem officieel niet worden gebruikt om bijvoorbeeld banden te wisselen, maar de terugslagkleppen maken het in ieder geval een stuk veiliger….

Het leveling systeem kan worden samengesteld met een mix van normale stempels en telescopische stempels. Telescopische cilinders worden gebruikt voor plaatsen met een beperkte ruimte om de stempel te kunnen monteren of beperkte hoogte.

Meer informatie kan je vinden op onze webshop: onlinekampeerwinkel.