logo-juga-transparant-flash

Camper kopen

Droom jij nu al van een superleuke vakantieperiode, maar mist er nog een camper om het avontuur aan te gaan? Dan ben je bij Juga Camperservice aan het juiste adres. Ons team helpt je maar al te graag verder op een persoonlijke manier.

Aankoop van een camper: mét een degelijk advies

Een camper aanschaffen doe je niet zomaar. Het gaat om een flink bedrag dus dan wil je er zeker van zijn dat je het juiste kiest. De medewerkers van ons familiebedrijf maken met veel plezier tijd. Tijd om jou te ondersteunen én verder te helpen met al je vragen. We informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden op een laagdrempelige manier, zonder aankoopverplichtingen. Bij ons sta jij als klant centraal. Op basis van jouw voorkeuren, wensen en noden adviseren we je zodanig dat het nóg eenvoudiger wordt om een goede keuze te maken.

Robeta: hoogkwalitatieve campers in al zijn facetten

In ons gamma van campers is de kwalitatieve Vancamper van Robeta terug te vinden. Het merk onderscheidt zich van de grote massa door hun ontwerp. Robeta (Sloveens) werd in 2011 opgericht. De bedrijfsfilosofie van Robeta overlapt met die van Juga Camperservice: het wil voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard opdat het reizen zo comfortabel mogelijk kan verlopen. De camper is gebaseerd op een Citroën of Fiat, volledig geïsoleerd. De modellen zijn zeer licht qua gewicht en technisch erg mooi afgewerkt. Iets dat de passie voor reizen én avontuur perfect laat

Overzicht van onze beschikbare modellen

Robeta Helios

Robeta Helios

Citroën Jumper Heavy 3.5t

HDI2.2 l 165PK

Totaal nieuwprijs: €78.559

Nood aan degelijk advies voor de aankoop van een camper, campervan of caravan?