Camper bouwen

De ombouw naar een camper vergt heel wat expertise en technische kennis.
Weet je niet goed waar te beginnen?
Het gepassioneerde team van Juga helpt je graag verder.
Van offerte tot ontwerp, van ontwerp tot oplevering.

Camper ombouwen

Heb jij er altijd al van gedroomd om op reis te gaan in een eigen camper, zonder zorgen, waarbij alle voorzieningen binnen handbereik zijn? Volledig afgestemd op basis van jouw persoonlijke voorkeuren op vlak van kamperen? Dan is de ombouw van een bestelwagen naar camper dé perfecte oplossing.

Hoe ga jij graag op vakantie? Wat voor type kampeerder ben jij? Waar hecht jij veel belang aan? Enkele vragen die allesbepalend zijn voor het ontwerp én de uitvoering. Iedere kampeerder stelt namelijk andere prioriteiten. Bij Juga Camperservice vinden we het dan ook uitermate belangrijk om al deze zaken in kaart te brengen. Op basis daarvan geven we je graag een gedegen advies, rekening houdend met het vooropgestelde budget. Tevreden met het ontwerp? Onze gedreven monteurs staan alvast helemaal klaar voor de ombouw.

De voordelen

Persoonlijk én eerlijk advies

Bij Juga Camperservice mag je uitgaan van een persoonlijk én eerlijk advies, op maat van jouw project. Ongeacht de vraag, grootte van het project, … krijgen jij én je toekomstige camper alle aandacht die nodig is. Zo kan je binnenkort op vakantie gaan zoals jij dat graag zou willen. Veiligheid primeert. Klaar om weg te dromen naar een mooie vakantieperiode?

Plaatsing van (technische) accessoires

De ombouw naar een camper is één ding, maar de plaatsing van alle (technische) accesoires is minstens even belangrijk. Zeker als jij in alle comfort eropuit wil trekken tijdens het volgende kampeeravontuur. Een lithium systeem, (gas)generator, luifel, level systeem, airco, … Weet je niet goed wat allemaal nodig is? De adviseurs van Juga helpen je graag verder.

Begeleiding bij zelfbouw camper

Wil je liever zelf aan de slag gaan om jouw bestelwagen om te bouwen naar een camper? Ook dan kan je rekenen op de nodige ondersteuning. Juga Camperservice begeleidt je. Dat gaat van het ontwerp tot de levering van alle nodige materialen/onderdelen. Van de uitleg om het zelf te doen tot de afwerking. Van de afwerking tot het homologeren (COP-fabrikant).

Juga service center

Ontdek onze realisaties

Bovendien zijn we ook erkend hersteller en service punt voor
TRUMA, Dometic, Webasto, Thetford, Viesa, MA-VE, Avtex, SR Mecatronic, Al-ko, Telair en TELECO.

Scroll naar boven