logo-juga-transparant-flash

Camper: huren of kopen?

Wil jij zorgeloos op vakantie met een camper? Dan heb je bij Juga Camperservice de keuze om een camper te huren of te kopen. Maar wat is nu het meest geschikt voor jou? Het team adviseert je graag op een persoonlijke manier.

Camper huren

Droom jij van een leuke vakantie in een camper maar reikt je budget niet ver genoeg om er daadwerkelijk een te kopen? Dan is het huren van een camper de perfecte manier om het avontuur te starten.

Camper kopen

Ben jij als kampeerder een grote fan van spontane trips? Gaan en staan waar én wanneer je maar wilt? Met andere woorden: laat de kampeer microbe jou niet meer los? Hoog tijd voor een eigen camper.

Reviews

Tevreden kampeerders aan het woord

Silvain LemmensSilvain Lemmens
03:13 27 May 22
Prima uitbaters vriendelijk personeel en zeer goede service. Komen hun garantie voorwaarden meer dan goed na. Dikke aanrader.
paul vercammenpaul vercammen
09:36 29 Apr 22
Prima service, onze absorptiefrigo deed het niet meer. Bij andere bedrijven enige oplossing nieuwe ( +3000 euro ). Bij Juga vervingen ze het aggregaat (1150 euro) en alles werkt zoals nieuw. Waarom kunnen firma's die de know how niet hebben om een probleem op te lossen de klant niet doorsturen naar een collega? Lijkt me professioneel normaal...Vriendelijke mensen ook. Bedankt!Paul
Peter HendrickxPeter Hendrickx
10:10 12 Apr 22
Uitstekende service, vriendelijke professionele mensen, eerlijke prijzen en correcte antwoorden op alle technische vragen. Geen moeite is teveel ook op drukkere momenten. Overzichtelijk assortiment en vlotte bereikbaarheid. Gezonde zaak met stevige groeibasis. Dikke pluim en bedankt voor elke uitstekende begeleiding bij het zoeken naar het juiste caravan - motorhome - of kampeeronderdeel.
Kris De BraekeleerKris De Braekeleer
18:13 12 Mar 22
Grote winkel met alles voor de kampeerderPlaatsen ook accessoires op je caravan of motorhomeHeel vriendelijke en behulpzame eigenaars en personeel
js_loader

Onze campers aanschouwen met eigen ogen?

Naast campers bieden we je bij Juga Camperservice ook nog…​